Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er in de pluimveesector op het gebied van voedersamenstelling en management? Wat is de invloed van stress op het voedingsgedrag? En wat is een optimale voerstrategie voor pluimvee in de overgang naar de legfase? Deze, en vele andere vragen worden beantwoord in de cursus Pluimveevoeding en Management. De cursus geeft u inzicht in de recente ontwikkelingen op het gebied van voeding in relatie tot diergezondheid en welzijn.
Doelgroep
De cursus Pluimveevoeding en Management is geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de pluimvee- en voederindustrie en hun kennis over pluimvee willen updaten. Denk hierbij aan productmanagers, dierenartsen, nutritionisten, adviseurs, voorlichters, onderzoekers en docenten. Ook deelnemers vanuit de (toeleverende) industrie of overheid zijn van harte welkom in deze cursus.
Resultaat
Na het volgen van de cursus beschikt u over een verdiepend inzicht op het gebied van pluimveevoeding en – management. De nieuwe inzichten op het gebied van pluimveevoeding in relatie tot management, gezondheid en voederoptimalisatie worden gedoceerd met een duidelijke link met de praktijk. Daardoor bent u in staat de opgedane kennis toe te passen in uw dagelijkse werk.