Ga naar hoofdinhoud

Cursus ‘Pluimveevoeding en management’

Datum
donderdag 19 april 2018 t/m vrijdag 20 april 2018
Locatie
Wageningen
Meer informatie
www.wur.nl

Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er in de pluimveesector op het gebied van voedersamenstelling en management? Wat is de invloed van stress op het voedingsgedrag? En wat is een optimale voerstrategie voor pluimvee in de overgang naar de legfase? Deze, en vele andere vragen worden beantwoord in de cursus Pluimveevoeding en Management. De cursus geeft u inzicht in de recente ontwikkelingen op het gebied van voeding in relatie tot diergezondheid en welzijn.

Doelgroep

De cursus Pluimveevoeding en Management is geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de pluimvee- en voederindustrie en hun kennis over pluimvee willen updaten. Denk hierbij aan productmanagers, dierenartsen, nutritionisten, adviseurs, voorlichters, onderzoekers en docenten. Ook deelnemers vanuit de (toeleverende) industrie of overheid zijn van harte welkom in deze cursus.

Resultaat

Na het volgen van de cursus beschikt u over een verdiepend inzicht op het gebied van pluimveevoeding en – management. De nieuwe inzichten op het gebied van pluimveevoeding in relatie tot management, gezondheid en voederoptimalisatie worden gedoceerd met een duidelijke link met de praktijk. Daardoor bent u in staat de opgedane kennis toe te passen in uw dagelijkse werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback