Ga naar hoofdinhoud

Opstartcursus Pluimveevoeding

Datum
dinsdag 19 september 2017
Locatie
Lelystad
Meer informatie
www.schothorst.nl

Jaarlijks start een groot aantal mensen in een functie die gerelateerd is aan de diervoeding. Voor deze mensen organiseert Schothorst Feed Research een cursus “Opstartcursus pluimveevoeding” in september en oktober. De cursus legt de link tussen de theorie en de praktijk. De cursus is daarmee uitermate geschikt voor beginnende buitendienstmedewerkers en nutritionisten. Daarnaast is deze cursus ook bedoeld voor binnen- en buitendienstmedewerkers, die hun basiskennis willen verhogen en voor medewerkers uit de toeleverende industrie die graag een goede nutritionele basiskennis willen hebben. De cursus wordt in het Nederlands gegeven.

Cursusonderwerpen

Fysiologie van het maagdarmkanaal, nutriënten (eigenschappen en vertering), vitaminen en mineralen met extra aandacht voor Ca-, en P-waardering, energiewaardering, eiwit- en aminozuurwaardering, grondstoffen, voertechnologie, eischaalkwaliteit, lineaire programmering en voerformulatie. Er zal ook aan de deelnemers gevraagd worden om onderwerpen aan te dragen die voor hun relevant zijn. Het gedetailleerde programma is bijgevoegd. Op dinsdag 28 november wordt een halve dag verzorgd die alleen toegankelijk is voor de AFP-deelnemers. Tijdens dit onderdeel worden specifieke AFP-onderdelen besproken zoals bijvoorbeeld de SFR-normkaarten en de SFR grondstoffenmatrix.

Cursusdata:

Dinsdag 19 september 2017

Dinsdag 3 oktober 2017

Dinsdag 17 oktober 2017

Dinsdag 31 oktober 2017

Dinsdag 14 november 2017

Dinsdag 28 november 2017 (Alleen de ochtend en alleen voor AFP-deelnemers)

De cursus wordt gehouden bij Schothorst Feed Research, meerkoetenweg 26, Lelystad behalve op 31 oktober. Dan wordt de cursus gehouden bij PTC+ in Barneveld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback