Ga naar hoofdinhoud

Speerstra-seminar ‘Alles uit de koe’

Datum
woensdag 8 maart 2017
Locatie
Venray
Meer informatie
speerstra.nl

Op woensdag 8 maart, voorafgaand aan de RMV in Venray , organiseert Speerstra Feed Ingredients BV het seminar ‘Alles uit de koe’. Deze seminar is bestemd voor buitendienst medewerkers/ nutritionisten van veevoederfabrikanten. De koe van de toekomst moet financieel efficiënt produceren, veel melk geven( kg vet en eiwit) en lang mee gaan. Kwalitatief hoogwaardige voeding is hierbij van groot belang. Tijdens het seminar komen verschillende onderwerpen aan de orde die een grote rol spelen bij deze uitdagingen.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:45 uur Ontvangst met koffie en thee
10:00 uur Opening door Jan Speerstra
10:10 uur Noodzaak van een goede transitie, door Dr. Pieter Passchyn van Milkvice www.milkadvice.be Uitleg over de noodzakelijke nutriënten voor een succesvolle transitie periode
10:40 uur Eiwitstijging door NitroShure, uitleg onderzoek door Dr. Stefano Vandoni van Balchem Waardoor stijgt bij gebruik van NitroShure het eiwitgehalte? En wat kunnen we hiermee in de Benelux? ( Engelstalige presentatie)
11:10 uur Gebruik van additieven bij melkvee, door dhr. Mario van der Hulst melkveehouder in USA. Waarom gebruik je bepaalde additieven? Onder welke omstandigheden? Hoe beoordeel je de effectiviteit van deze additieven?
11.50 uur Afronding met vragenronde
12:00 uur Lunch
13:00 uur Bezoek aan de beurs (Speerstra Feed Ingredients stelt hiervoor kaarten beschikbaar)

Voor en na de bijeenkomst zal aan de hand van een kleine proefopstelling, uitleg gegeven worden over de waarde/het nut van encapsulatie. Locatie: Evenementenhal Venray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback