Ga naar hoofdinhoud

Succesvol varkenshouden is een teamprestatie

Datum
dinsdag 28 september 2021
Start om
15.45 uur
Eindigt om
19.30 uur
Locatie
Heteren
Meer informatie
agrivaknet.nl

Samenwerken is in de varkenshouderij aan de orde van de dag. Het begint al in de stal. Hoe stelt de ondernemer zijn team van stalmedewerkers samen, hoe gebruiken ze elkaars talenten optimaal en kunnen ze elkaar versterken?

Maar ook extern is dit belangrijk: hoe kijkt een ondernemer naar zijn bedrijfsadviseurs, dus hoe pas je als adviseur in het adviesteam van de ondernemer. Hoe kan jij toegevoegde waarde creëren voor de ondernemer?

Op een interactieve manier diepen Frank Steenbreker (Senior Agrarisch bedrijfsadviseur Varkens ABAB Agro Advies) en Lizanne Roeleven (Agricoach) dit thema met u uit. Maak kennis met de verschillende type ondernemers. Afhankelijk van dit type hecht een varkenshouder waarde aan een bepaalde manier van communiceren en argumentatie. En als je het juiste type herkent kan je dit als bedrijfsadviseur helpen om de ondernemer te overtuigen van jouw advies. Vervolgens kom je in contact met de medewerkers op het bedrijf, die jouw advies moeten uitvoeren. Dat kunnen weer hele andere types zijn, waardoor het belangrijk is om dezelfde boodschap op een andere manier, of met andere argumenten, over te brengen.

Op een ludieke maar praktische manier laat Frank Steenbreker je kijken naar de kleine signalen die u al veel vertellen met wat voor type ondernemer je te maken hebt en wat hij belangrijk vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback