Ga naar hoofdinhoud

Jonge onderzoekers delen bevindingen op Animal Nutrition Research Forum

Premium
De invloed van de haverhullendeeltjesgrootte op de voervertering bij leghennen is marginaal, ontdekte Mochammad Fahmi Habibi.

Jonge onderzoekers krijgen binnen het Animal Nutrition Research Forum de kans hun diervoedingsprojecten te presenteren aan een breder publiek. Onlangs deelden zij tijdens de 45e editie in Wageningen hun nieuwste bevindingen. Zo werd duidelijk dat de toevoeging van natriumbutyraat aan het voer van vleeskuikenmoederdieren positieve effecten heeft en dat schimmels een rol kunnen spelen in de voorbehandeling van rijststro voor herkauwers.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback