Ga naar hoofdinhoud

Haiko Zuidhoff nieuwe algemeen directeur Orffa

Haiko Zuidhoff begint op 1 oktober 2023 als nieuwe CEO bij Orffa. Foto: Orffa.

Eddy Ketels stopt eind 2023 als algemeen directeur van Orffa. Hij wordt opgevolgd door Haiko Zuidhoff, die per 1 oktober 2023 in zijn nieuwe rol begint.

Zuidhoff heeft 25 jaar in Azië gewerkt en is in 2022 teruggekeerd naar Nederland. In zijn laatste functie was hij werkzaam bij IMCD voor de regio Azië. In die functie hield hij toezicht op de visie, strategie en versnelde groei van IMCD door zowel organische groei als fusies en overnames.

Voorafgaand aan IMCD bekleedde hij verschillende senior leiderschapsfuncties bij Trouw Nutrition Nutreco en Corbion. Haiko Zuidhoff zijn standplaats wordt het hoofdkantoor van Orffa in Breda.

Eddy Ketels

Eddy Ketels werkt al 35 jaar bij Orffa. Hij werd algemeen directeur in 2001. Onder zijn leiding heeft Orffa zich ontwikkeld van een lokale speler, voornamelijk gericht op ingrediënten in België en Nederland, tot een wereldwijd innovatief bedrijf met toegevoegde waarde, aanwezig in de belangrijkste voerproducerende landen, met een uitgebalanceerd portfolio van voertoevoegingen.

Lees ook: Orffa behaalt Great Place To Work-certificering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback