Ga naar hoofdinhoud

Lynn de Proft nieuwe CFO Protix

Foto: Protix.

Protix heeft Lynn De Proft met ingang van januari 2023 benoemd als Chief Financial Officer. Lynn de Proft zal het groeitraject van het bedrijf en de plannen voor internationale expansie verder mede vormgeven vanuit financieel perspectief.

De Proft brengt bijna 20 jaar ervaring in leidinggevende functies bij beursgenoteerde en internationale bedrijven mee naar Protix. Haar carrière strekt zich uit over diverse markten, sectoren en landen, waar ze volgens Protix consequent heeft laten zien dat ze zich inzet voor duurzaamheid en tegelijkertijd sterke financiële resultaten levert.

Ondersteuning vanuit financieel perspectief

Als CFO van Protix zal De Proft de geplande internationale expansie van het bedrijf vanuit financieel perspectief ondersteunen en Protix helpen sturen om winstgevende groei te realiseren in de volgende fase van het bedrijf.

Met zowel insectenkweek als productie onder één dak, en na een periode van snelle groei, is Protix nu gepositioneerd als een end-to-end partner en naar eigen zeggen een ‘gamechanger’ in de eiwitten- en vettenindustrie.

Spannende tijd

“We zijn verheugd Lynn te verwelkomen in deze spannende tijd in ons bedrijf”, zegt Protix-directeur en oprichter Kees Aarts. “Lynn is een ervaren leider in het internationale bedrijfsleven. Met haar unieke achtergrond en strategische visie ben ik ervan overtuigd dat we in staat zullen zijn om de solide internationale groei te realiseren die we zorgvuldig hebben voorbereid.”

Gezonde en duurzame groei

Lynn De Proft: “Ik ben erg onder de indruk van Protix als de pionier en koploper in het opbouwen van de insecteningrediëntenindustrie. Dit is een spannende tijd om samen te werken met de Protix-teams om gezonde en duurzame groei te versnellen op basis van samenwerking, innovatie, een klantgerichte cultuur en een duidelijke missie. Ik kijk er erg naar uit om te helpen bij de verdere internationale uitrol van Protix en om het volledige potentieel voor waardecreatie te benutten.”

Lees ook: Protix breidt managementteam uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback