Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CEO bij EW Nutrition

EW Nutrition, wereldwijd leverancier van functionele diervoedingsoplossingen, verwelkomt Jan Vanbrabant als nieuwe Chief Executive Officer.

Jan heeft een PhD in microbiologie en is een ervaren manager op het gebied van diergezondheid en -voeding. Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij DSM, Erber Group, Biomin en Kemin.

Volgende groeifase

“We zijn erg blij dat we in Jan een sterke leider hebben gevonden, die de filosofie van EW Nutrition belichaamt”, zegt Jan Wesjohann, Managing Director van moederbedrijf EW Group. “Het bedrijf doet serieuze investeringen in R&D. Samen met Jan kijken we naar de volgende groeifase.”

Competitief portfolio

“Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het team”, aldus Jan Vanbrabant. “De langetermijnfocus van EW Nutrition heeft een competitief portfolio gecreëerd.”

Voormalig CEO Michael Gerrits gaat met pensioen na zes jaar leiding te hebben gegeven aan het bedrijf. “Ik wil Michael Gerrits bedanken voor zijn essentiële rentmeesterschap bij het naar een hoger niveau tillen van het bedrijf”, aldus Jan Wesjohann.

EW Nutrition

EW Nutrition is een wereldwijd opererend diervoedingsbedrijf dat integratoren, veevoederbedrijven en dierenartsen producten levert ten behoeve van de gezondheid en prestaties van dieren, de voerkwaliteit en meer. De producten zijn gericht op het bevorderen van duurzame groei door verbeterde voerefficiëntie, natuurlijke ondersteuning bij uitdagingen, verminderde behoefte aan antibiotica en duurzame eiwitproductie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback