Ga naar hoofdinhoud

Ruud Tijssens herkozen als IFIF-voorzitter

IFIF kiest een nieuwe voorzitter en Raad van Bestuur

Ruud Tijssens is herkozen als voorzitter van IFIF, de International Feed Industry Federation voor 2024-2025. Bij het aanvaarden van zijn tweede termijn als voorzitter bedankte Ruud Tijssens de afgevaardigden van de Algemene Vergadering voor hun vertrouwen. De IFIF wil de focus op de 3 strategische pijlers voorzetten: (1) een evenwichtig regelgevingskader die innovatie bevordert (2) duurzaamheid met op wetenschap gebaseerde normen en (3) onderwijs en best practices.

“We zullen belangrijke initiatieven blijven stimuleren, waaronder IFIF’s Nutritional Innovation, capaciteitsontwikkeling voor voedselveiligheidsprogramma’s en IFIF FAO International Feed Regulators Meeting (IFRM)-series”, aldus Ruud Tijssens.

Hij voegde eraan toe: “Terwijl we nauw samenwerken met onze mondiale partners en belanghebbenden om de duurzame ontwikkeling van de dierlijke productie en de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN te ondersteunen.

Over IFIF

De International Feed Industry Federation (IFIF) bestaat uit nationale en regionale diervoederverenigingen, diervoedergerelateerde organisaties en bedrijven van over de hele wereld, die meer dan 80% van de voerproductie wereldwijd vertegenwoordigen. IFIF vertegenwoordigt de mondiale diervoederindustrie en promoot deze als een essentiële deelnemer in een voedselketen die duurzaam, veilig, voedzaam en betaalbaar voedsel levert aan een groeiende wereldbevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback