Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Denkavit en Gites

Denkavit en Gites hebben een samenwerkingscontract ondertekend. (Foto: Denkavit)

Denkavit Ingredients gaat samenwerken met het Duitse Gites. De beide bedrijven hebben een overeenkomst gesloten over de wereldwijde distributie van humuszuurproducten in de diervoederindustrie. Gites staat bekend als specialist in de ontwikkeling en productie van humuszuren.

Revolutie in diervoedermarkt

“De samenwerking met Gites is een hele mooie en spannende ontwikkeling voor ons”, zegt Oliver Schneider, business manager bij Denkavit Feed Ingredients. “We zijn onder de indruk van hun innovatie en expertise en kijken ernaar uit om een revolutie teweeg te brengen in de diervoedermarkt. De humuszuurproducten van Gites zijn een geweldige aanvulling op ons bestaande productassortiment en bieden oplossingen op het gebied van diergezondheid en -welzijn.”

Humuszuurproducten wereldwijd op de markt

“We zijn verheugd om nu dieren over de hele wereld toegang te geven tot onze humuszuurproducten. Denkavit is een gerespecteerde partner met een enorm netwerk en veel ervaring. Dit past perfect in onze strategie om onze humuszuurproducten voor diervoeding wereldwijd op de markt te brengen.”, aldus Jan-Bernd Reeken, algemeen directeur bij Gites.

Humuszuren

Humuszuren hebben de afgelopen tien jaar hun waarde in diervoeding bewezen en hebben een gestage groei doorgemaakt. Het is aangetoond dat ze een reeks voordelen bieden voor de gezondheid van dieren. Zo bevorderen ze de spijsvertering, versterken ze het immuunsysteem en verbeteren ze de voederconversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback