Ga naar hoofdinhoud

Aangepaste versie Global Corporatie Website Novus

Novus International lanceert een aangepaste versie van haar Global Corporate Website. De inhoud bestaat uit lokale producten en oplossingen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van klanten in de Europese markten.

Website

Novus lanceerde haar nieuwe wereldwijde corporate website – www.novusint.com – in mei. De website is ontworpen met behulp van Novus-klanten. De content is specifiek bedoeld om de bruikbaarheid te verbeteren en te zorgen voor meer waarde . Het bedrijf tilt deze ontwerpstrategie naar het volgende niveau met de lancering van een op maat gemaakte versie van de website die zal voldoen aan de specifieke behoeften van klanten in lokale markten. Deze vernieuwde website bevat gelokaliseerde versies voor Europa, Oost-Europa, Turkije en het Midden-Oosten.

Klantenservice

“Globaal denken en lokaal handelen is een van de pijlers van onze aanpak van klantenservice”, zegt Samson Li, vice-president van Sales en Marketing bij Novus International. “Wij geven om onze klanten over de hele wereld en willen hen helpen op welke manier we kunnen. Onze ervaring in deze belangrijke Europese en Midden-Oosterse markten wordt weerspiegeld in de inhoud van deze op maat gemaakte website, die informatie over de oplossingen en diensten van onze klanten nodig hebben om hun unieke productie uitdagingen te verrichten. ”

Uitbreiding

De website zal in het Engels en Russisch beschikbaar zijn met plannen om uit te breiden naar andere talen. Extra websites die zijn afgestemd op andere wereld ebieden zijn ook gepland. Klanten in Europa en het Midden – Oosten markten kan de nieuwe gelokaliseerde website bezoeken op www.novusint.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback