Ga naar hoofdinhoud

Aanvang inkoopprogramma aandelen Nutreco

Nutreco start op 11 februari 2011 met het inkopen van 650.000 eigen aandelen voor circa 35 miljoen euro. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ten behoeve van toekomstige stockdividenden en aandelenplannen voor werknemers.

Maximumprijs

Het inkoopprogramma zal worden uitgevoerd conform het mandaat zoals verleend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 1 april 2010. Binnen de limieten die daarbij gesteld zijn, zal de maximumprijs die zal worden betaald voor de aandelen Nutreco gelijk zijn aan 110 procent van de gemiddelde slotkoers over de vijf voorafgaande handelsdagen op de Euronext Amsterdam by NYSE Euronext.

Eindiging

Het inkoopprogramma zal uiterlijk eindigen op 15 april 2011, tenzij het maximum aantal van 650.000 aandelen reeds eerder is ingekocht. In dat geval zal het inkoopprogramma eindigen op de datum waarop dit maximum is bereikt en zal de vervroegde beëindiging onverwijld worden gepubliceerd.

Handelsbeslissingen

Nutreco heeft de uitvoering van het inkoopprogramma gemandateerd aan ABN AMRO Bank, die haar handelsbeslissingen met betrekking tot het aantal aandelen en het tijdstip van de transacties onafhankelijk van Nutreco neemt. Dit betekent dat het inkoopprogramma kan worden voortgezet gedurende gesloten perioden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback