Ga naar hoofdinhoud

Aanvang inkoopprogramma eigen aandelen Nutreco

Nutreco start met het inkopen van eigen aandelen voor circa EUR 27 miljoen. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ten behoeve van aandelen plannen voor werknemers (circa 125.000 aandelen) en toekomstige stockdividenden in te dekken (circa 475.000 aandelen).

Maximumprijs

Bovengenoemd inkoopprogramma zal worden uitgevoerd conform het mandaat zoals verleend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 21 april 2009. Binnen de limieten die daarbij gesteld zijn, zal de maximumprijs die betaald zal worden voor de aandelen Nutreco ofwel de prijs van de laatste onafhankelijke transactie ofwel de hoogste actuele onafhankelijke biedprijs op de Euronext Amsterdam by NYSE Euronext zijn, al naargelang welke prijs het hoogste is.

Beëindiging inkoopprogramma

Het inkoopprogramma zal uiterlijk eindigen op 7 mei 2010, tenzij het maximum aantal van 600.000 aandelen reeds eerder is ingekocht. In dat geval zal het inkoopprogramma eindigen op de datum waarop dit maximum is bereikt en zal de vervroegde beëindiging onverwijld gepubliceerd worden.
Nutreco heeft de uitvoering van het inkoopprogramma gemandateerd aan The Royal Bank of Scotland N.V. die haar handelsbeslissingen met betrekking tot het aantal aandelen en het tijdstip van de transacties onafhankelijk van Nutreco neemt binnen bepaalde limieten. Dit betekent dat het inkoopprogramma kan worden voortgezet gedurende gesloten perioden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback