Ga naar hoofdinhoud

AB Texel Group bouwt nieuw logistiek centrum in Heerenveen

Foto: AB Texel Group

Logistiek dienstverlener AB Texel Group heeft met de gemeente Heerenveen een overeenkomst gesloten voor de aankoop van een perceel op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) in Heerenveen. Op het bedrijfsterrein van ruim 6 hectare gaat AB Texel Group een logistiek centrum realiseren om de verdere groei te kunnen faciliteren.

AB Texel Group is gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen en andere agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten. De onderneming rijdt in grote delen van Europa en heeft vestigingen in Nederland – onder meer in Heerenveen – België, Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk.

Groei

Het is de ambitie van AB Texel Groep om mee te groeien en mee te ontwikkelen met zijn klanten. Om die groei te faciliteren heeft de logistieke dienstverlener een perceel van ruim 6 hectare op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland in Heerenveen aangekocht, dichtbij de A7 en A32.

Wagenpark

Het bedrijfsterrein biedt ruimte voor kantoren, uitbreiding van de op- en overslagactiviteiten en parkeergelegenheid voor trucks en trailers. Het wagenpark van de gehele AB Transport Group, waartoe naast AB Texel Group ook Combex Bouwlogistiek en Driessen Speciaaltransport behoren, telt inmiddels ruim 1400 trucks en 2300 trailers. Daarnaast rijden er zo’n 200 charters voor de transportgroep.

Lees ook: Uitbreiding AB Texel Group in stuk- en zakgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback