Ga naar hoofdinhoud

Actemium lanceert Axians Belgi

Actemium, marktleider in België op het vlak van industriele automatisatie, slaat de handen in elkaar met Axians. "Door deze krachten te bundelen heeft Axians Belgie de perfect mix in huis om ICT-oplossingen en diensten op maat van de industrie te brengen."

Integriteit productieomgeving

Nieuwe technologieën en een wijzigend industrieel landschap hebben continu hun impact. Een nieuwe golf van optimalisatie van de ondersteunende ICT-infrastructuur op vlak van duurzaamheid, performantie en betrouwbaarheid -en bij voorkeur op een milieubewuste manier- is bijna onvermijdelijk. Ook netwerkverbindingen met ‘de buitenwereld' in de productie-omgeving zijn niet meer weg te denken, waardoor veiligheid nog hoger in het vaandel moet gedragen worden. Hiervoor is een specifieke ICT-aanpak nodig die er enerzijds voor zorgt dat de integriteit van de productieomgeving bewaard blijft, maar die anderzijds ook de steeds toenemende klanteneisen en de interne bedrijfsverwachtingen in acht neemt.

Kostbewuste oplossingen

Axians speelt hierop in en begeleidt haar klanten bij deze uitdagingen met kostbewuste oplossingen gericht op onder andere continuiteit, productiviteit en efficiëntie, laat de firma weten. Axians is gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare netwerk-, storage- en beveiligingsinfrastructuren voor zowel de productiewerkvloer als de kantooromgeving. Luc Clabout, Managing Director Vinci Energies Belgium bevestigt: "Wij zijn verheugd met de lancering van Axians Belgie. Dit toont aan dat enerzijds Actemium zijn rol als voorloper nogmaals waarmaakt en anderzijds dat het toegewijd blijft aan zijn missie om zijn klanten breder en dieper van dienst te zijn."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback