Ga naar hoofdinhoud

Agrifirm bouwt kantoor in Apeldoorn

Agrifirm bouwt in 2011 een eigen kantoor, daarvoor is van Midcorp Investments een bouwlocatie in Apeldoorn gekocht. Het kantoor biedt ruimte aan ruim 200 medewerkers. De nieuwe werkomgeving wordt duurzaam ingericht, met een herkenbare uitstraling voor de leden van de coöperatie.

Agrifirm

De coöperatie Agrifirm ontstond 1 juni 2010 uit de fusie tussen Cehave Landbouwbelang in Veghel en Agrifirm in Meppel. Agrifirm levert producten en diensten voor de veehouderij en de akker- en tuinbouw. Met circa 3.000 medewerkers realiseert Agrifirm een jaaromzet van ruim 2 miljard euro. Als tijdelijke huisvesting is sinds begin 2010 het kantoorcomplex La Tour in Apeldoorn Noord in gebruik.

Kantooromgeving

Agrifirm kiest ervoor om een kantooromgeving te creëren die voldoet aan de merkwaarden van de coöperatie en die voor de leden/klanten gemakkelijk benaderbaar en herkenbaar is. Met medewerking van de gemeente Apeldoorn is gekozen om een kantoorpand te bouwen in het ontwikkelingsgebied Barnewinkel. Naast Agrifirm zal daar op termijn een transferium en een hotel worden gerealiseerd. Een goede ontsluiting is gegarandeerd door onder andere de snelwegen A1 en A50.

Duurzaamheid

De herkenbaarheid van het gebouw in relatie met de land- en tuinbouw komt tot uiting in diverse elementen in het ontwerp van architecten B+O in Meppel. Daarnaast zal het kantoor gebouwd en ingericht worden op basis van moderne inzichten in duurzaamheid. De regio Noord Veluwe profileert zich met de merknaam ‘Care Valley Veluwe'. Dat houdt in dat begrippen als duurzaamheid en innovatie belangrijke waarden in de regio zijn. De missie van Agrifirm sluit hierop aan. Agrifirm besteedt veel aandacht aan duurzame bedrijfsvoering, kennisontwikkeling en productinnovatie.

Ontwikkeling

Agrifirm ziet de bouw van een eigen kantoor als een noodzakelijke stap in de verder ontwikkeling als een internationale onderneming, die in Nederland betrokken is en blijft bij haar klanten, de ondernemers in land- en tuinbouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback