Ga naar hoofdinhoud

Agrivaknet zoekt jonge, getalenteerde bedrijfsadviseurs

Agrivaknet organiseert opnieuw de verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar. Dit jaar is de vereniging van bedrijfsadviseurs in de veehouderij op zoek naar jonge, getalenteerde bedrijfsadviseurs van 30 jaar of jonger.

Nieuwe, jonge bedrijfsadviseurs zijn schaars. De HAS'sen leveren jaarlijks maar een beperkt aantal nieuwe potentiële afgestudeerden veehouderij af. En dan nog gaat een deel verder studeren of buiten de sector werken. Voldoende reden om het beroep van bedrijfsadviseur en degenen die voor dit vak hebben gekozen onder de aandacht te brengen. Daarom zet Agrivaknet tijdens de Verkiezing bedrijfsadviseur 2009 de jonge bedrijfsadviseurs in de schijnwerpers.

Jaarlijks organiseert Agrivaknet de verkiezing van Bedrijfsadviseur van het jaar. Daarvoor worden leden opgeroepen collega's aan te melden voor de titel. Uit de inzendingen kiest een jury onder leiding van Bert Philipsen, wie de titel in 2010 mag dragen. De bekendmaking vindt plaats tijdens de jaarlijkse Agrivaknet-conferentie, 3 februari 2010.

Jonge adviseurs kunnen worden aangemeld via het voordrachtformulier op de website www.agrivaknet.nl. De termijn voor de voordrachten sluit op 10 november 2009.

Afgelopen jaar zocht Agrivaknet naar creatieve Willie Wortels. Herbert Bouwers, werkzaam bij Alpuro, werd gekozen tot Bedrijfsadviseur van het jaar. Hij is dé creatieve geest achter een origineel marktconcept voor kalveropfok. Met groot enthousiasme en de nodige overtuiging hebben hij en zijn team het concept met succes in de markt gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback