Ga naar hoofdinhoud

Ambassadeurs wijzen op voordelen De Molenaar

De Molenaar introduceerde onlangs ambassadeurs voor het vakblad. Dit zijn abonnees die u via verschillende kanalen wijzen op de voordelen van uw abonnement en de extra’s waarvan u gebruik kunt maken.

Kennismaken

Niels Claassen van Vezet Group laat u kennismaken met het uitgebreide online archief van De Molenaar. Juul Jenneskens van Dinnissen Process Technology attendeert op de dossiers in de webshop van het vakblad. Deze zijn voor abonnees gratis te downloaden. De abonneevoordelen staan voor u op een rij op de website van De Molenaar. Ze zijn toegankelijk na activeren van het online account dat is gekoppeld aan uw abonnement.

Premium

Ook voor niet-abonnees van het vakblad biedt de website vele extra’s. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om een premium-abonnement af te sluiten? Deze abonnementsvorm biedt toegang tot een selectie van artikelen uit het vakblad én exclusieve content gemaakt voor abonnees. Dit betreft onder andere video-verslaggeving van bijeenkomsten en/of interviews, aanvullingen en/of uitgebreide artikelen naar aanleiding of ter aanvulling op artikelen die al zijn verschenen in het vakblad.

Leestip: Een overzicht van het aanbod vindt u onder het tabblad Premium op de website van De Molenaar.

De Molenaar
De Molenaar biedt abonnees online extra voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback