Ga naar hoofdinhoud

Arjen van Nuland nieuwe algemeen directeur AR

Arjen van Nuland volgt per 20 september Martin Grift op als algemeen directeur bij AR.

Arjen van Nuland volgt met ingang van 20 september 2021 Martin Grift op als directeur van AgruniekRijnvallei (AR). Op dit moment is Van Nuland algemeen directeur van NCR; de Nationale Coöperatieve raad.

De raad van commissarissen van AR heeft Van Nuland aangesteld als bestuurder van AgruniekRijnvallei Holding B.V. en als algemeen directeur van L.T.C. AgruniekRijnvallei U.A.

Als bestuurder wordt hij eindverantwoordelijk voor de totale onderneming, met daarin de pijlers voer, plant, op- en overslag en winkels. Arjen van Nuland is sinds 2014 algemeen directeur van NCR; de Nationale Coöperatieve Raad.

Ervaring

De raad van commissarissen van AR is blij met de benoeming van Arjen van Nuland. Voorzitter Menso Tijssen: “Met de benoeming van Arjen haalt AR een ervaren bestuurder in huis die sterk coöperatief is ingesteld, veel affiniteit heeft met de agrarische sector en een groot netwerk heeft. De marktbenadering van AR – dichtbij en betrokken – is Arjen op het lijf geschreven. Namens onze leden wens ik Arjen veel succes in zijn nieuwe functie bij onze coöperatie.”

Enthousiast

Van Nuland is enthousiast over de vierpijlerstrategie van AR (voer, plant, winkels en op- en overslag) en wil deze in de toekomst verder uitbouwen. “AR is een sterke innovatieve coöperatie met betrokken leden en medewerkers. Ik kijk er naar uit om met de organisatie voor de leden een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van vandaag en aan de plannen van de toekomst.”

Lees ook: AR zoekt opvolger algemeen directeur Martin Grift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback