Ga naar hoofdinhoud

Arkervaart-Twente beste adviseur in veehouderij

Diervoederproducent Arkervaart-Twente komt als beste adviseur uit een onderzoek naar klantentevredenheid onder veehouders. Het onderzoek werd uitgevoerd door AgriDirect en vakblad V-focus.

Ruim 1700 veehouders, verspreid over heel Nederland, gaven hun mening over de adviseurs die zij op het bedrijf ontvangen. Opvallend resultaat van dit onderzoek is dat boeren in het algemeen erg tevreden zijn over hun voerleverancier. Dierenartsen zijn een goede tweede.
De top-40 bedrijven die advies geven aan boeren wordt aangevoerd door Arkervaart-Twente, diervoederproducent in Nijkerk. Goede tweede is Brameco.Zon; op de derde plaats staat Agruniek. Opvallend is dat de top-10 van de lijst wordt aangevoerd door diervoederbedrijven, met name de meer regionaal opererende bedrijven. Volgens de onderzoekers is naast kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteit-verhouding het persoonlijk contact en daaruit voortvloeiende flexibiliteit richting veehouder een belangrijke factor in de hoge waardering voor juist dit type bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback