Ga naar hoofdinhoud

Artistieke bulkwagen Fransen Gerrits

De jubileum bulkwagen aan het lossen. Foto: Fransen Gerrits.

Vanwege het 125-jarig bestaan van mengvoerbedrijf Fransen Gerrits uit Erp, heeft de onderneming één van zijn bulkwagens laten omtoveren tot een kunstwerk. De speciale bulkwagen ging maandagochtend voor het eerst de weg op.

“Onze bulkwagens zijn onze trots en een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Daarom hebben we speciaal voor het 125-jarig bestaan, één van onze bulkwagens laten omtoveren tot een waar kunstwerk”, zegt Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits.

Ontwerp

“Het futuristische ontwerp van deze unieke jubileum bulkwagen schetst een creatieve afspiegeling van het bedrijf en de sector en laat verleden en heden samenkomen. Het ontwerp staat symbool voor 125 jaar ondernemerschap.”

Visual Artist Ringo Mollinger ontwierp en produceerde dit rijdende kunstwerk. Het eindresultaat is een unieke, artistieke en kleurrijke creatie. Het rijdende kunstwerk is klaar om in weer en wind vele kilometers te maken en met name zeugen, biggen en vleesvarkens van voer te voorzien.

Fotoactie

Rondom de bulkwagen wordt binnenkort een fotoactie georganiseerd. Mensen die de jubileum vrachtwagen zien rijden, of het voertuig op het erf hebben staan op het moment dat er voer wordt gelost, kunnen een foto maken en deze met de hashtag #bulkwagen op Facebook of Instagram plaatsen. Voor de inzenders zijn leuke prijzen te winnen.

Foto: Fransen Gerrits.

Lees ook: Samenwerking Fransen Gerrits en Theeuwes Mengvoeders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback