Ga naar hoofdinhoud

Birgit Horn nieuwe managing director VIV Worldwide

Foto: VIV Worldwide

Birgit Horn (49) is per 1 augustus 2022 de nieuwe managing director van VIV Worldwide, het wereldwijde netwerk- en evenementenplatform voor de agrifoodsector en onderdeel van de internationale activiteiten van de Koninklijke Jaarbeurs. Horn volgt in die positie Heiko M. Stutzinger op, die eind vorig jaar benoemd werd als COO van de Jaarbeurs.

Als managing director wordt Horn verantwoordelijk voor het uitbreiden van het VIV show portfolio en het versterken van de relaties met exposanten, bezoekers en partners.

Versterking

Heiko M. Stutzinger, in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor onder andere VIV Worldwide: “We kijken er zeer naar uit om Birgit in ons team te verwelkomen. Met haar klantfocus en brede blik op ontwikkelingen in de sector, kan zij de evenementen van VIV Worldwide verder versterken, waarbij ze kan bouwen op een sterk merk.”

“Ik kijk ernaar uit om met het team aan de slag te gaan en topevenementen neer te zetten”, zegt Horn. “Er zijn veel ontwikkelingen in de feed to food industrie en ik dompel mij graag onder in de wereld van de agrifood en dierlijke eiwitten.”

Ervaring

Horn heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale evenementenbranche. Zij werkte onder meer voor Messe Düsseldorf GmbH en ontwikkelde beursconcepten voor onder andere de Duitse, Indiase en Turkse markt.

Als managing director van VIV Worldwide wordt zij verantwoordelijk voor het portfolio van agrifoodbeurzen en -evenementen in Azië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Ook de online platforms van VIV vallen onder haar verantwoordelijkheid.

VIV Europe vindt van 31 mei tot en met 2 juni 2022 plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees ook: Victam en VIV bundelen krachten ook in Europa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback