Ga naar hoofdinhoud

BLOG: Duivels dilemma

Premium
Mens en dier moeten blijven eten, ook in tijden van oorlog. Een duivels dilemma voor voedingsmiddelenbedrijven met handelsrelaties in Rusland.

Steeds meer bedrijven besluiten om geen zaken meer te doen met Rusland. De invasie in een soeverein land als Oekraïne is daarvoor de aanleiding. Wereldwijd zijn er steeds meer landen en organisaties die stelling nemen tegen Rusland. Ook individuele ondernemingen met Russische handelsrelaties tellen hun knopen. Hoe belangrijk is dat land voor ons? Kunnen we nog actief blijven in een land waarvan we het regime afkeuren? Voor bedrijven in de voedingsmiddelenketen is de keuze niet zwart-wit: het is een duivels dilemma.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback