Ga naar hoofdinhoud

Boerenbond Deurne opent productielocatie te Oirschot

Boerenbond Deurne heropent op 20 maart 2010 haar vernieuwde productielocatie te Oirschot. De fabriek heeft een capaciteit van 3.000 ton per week ofwel 150.000 ton per jaar.

Traceerbaarheid 

De traceerbaarheid is middels een volledig geautomatiseerd tracking & tracingsysteem gewaarborgd. Het productieproces wordt centraal gestuurd en gecontroleerd, inclusief de inname van de grondstoffen. In de fabriek zijn onder andere een fijncomponentendosering voor het toevoegen van vitaminen en mineralen (FCD), hotline-perslijnen via zogenaamde expanders en een bulkverladingsrobot met contrasets geïnstalleerd.

Voeders 

Op de locatie in Oirschot worden naast rundvee- en geitenvoeders ook varkensvoeders geproduceerd. Het marktaandeel in met name de rundvee- en geitensector is afgelopen jaren fors toegenomen door een goede prijs/kwaliteitverhouding, volgens Boerenbond Deurne. "Met deze fabriek laat Boerenbond Deurne zien dat zij klaar is voor de toekomst en bereid is te investeren in de veehouderijsector."
Boerenbond Deurne heeft verder productielocaties in Helmond en Wanroij en een op- en overslaglocatie in Oss. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deurne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback