Ga naar hoofdinhoud

Chris Opschoor ‘Bedrijfsadviseur van het Jaar’

Topigs-medewerker Chris Opschoor is uitgeroepen tot Bedrijfsadviseur van het Jaar 2010. Dit is bekendgemaakt op de Agrivaknet-conferentie.

Ontwikkeling

Winnaar van de titel Bedrijfsadviseur van het Jaar 2010 is Chris Opschoor. Opschoor werkt sinds drie jaar bij Topigs. Daarvoor was hij zeven jaar werkzaam bij Rijnvallei.
Dit jaar werd voor de toekenning van de titel Bedrijfsadviseur van het Jaar gezocht naar mensen die een duidelijke ontwikkeling hadden doorgemaakt. "We hebben daarbij gekeken naar ‘wat' de kandidaten hebben ontwikkeld en ‘hoe' ze dat hebben aangepakt", licht juryvoorzitter Bert Philipsen van Wagenngen Livestock toe.

Onderscheidend 

Voor de titel waren dit jaar drie kandidaten genomineerd: Albert Snoei (50 jaar, De Samenwerking), Bert Spreeuwenberg (27 jaar, Roba Advies) en Chris Opschoor (32 jaar, Topigs). Volgens de jury onderscheidde Opschoor zich het meest qua doorgemaakte ontwikkeling. "Hij is boven zichzelf uitgestegen en we verwachten nog meer", aldus Philipsen.

Verrast 

Opschoor zelf is verrast en verheugd. Van de voordracht was hij niet op de hoogte tot de uitnodiging voor het gesprek met de jury kwam. "Ik ben heel blij met deze prijs en deze erkenning. Veel dank gaat uit naar mijn vrouw die het mogelijk maakt dat ik mijn werk doe op mijn manier en met de vele extra uren die daarvoor nodig zijn. En natuurlijk kan ik het alleen zo uitvoeren doordat ik in een stimulerende werkomgeving opereer." Meer over de Agrivaknet-conferentie en de uitreiking van de prijs Bedrijfsadviseur van het Jaar leest u in De Molenaar nr. 3, die verschijnt op 25 februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback