Ga naar hoofdinhoud

CKP lanceert 7 microlearning modules over diervoederveiligheidscultuur

Foto: GMP+.

Het Collective Knowledge Programme (CKP) heeft een reeks van 7 korte e-learning (microlearning) modules over diervoederveiligheidscultuur ontwikkeld. De modules zijn te vinden op de website van GMP+ Academy.

Een microlearning module deelt op een laagdrempelige manier basiskennis over diervoederveiligheid. Bedrijven kunnen ze gebruiken als opfriscursus voor personeel of als training voor (nieuwe) medewerkers.

De modules duren ieder niet langer dan tien minuten, kunnen op elk moment en plaats worden gevolgd en bevatten veel praktische voorbeelden. De modules zijn beschikbaar in het Engels, Nederlands, Pools, Spaans en Duits.

Bewustwording

Het belangrijkste doel van de reeks is bewustwording. Deelnemers leren wat het betekent om rekening te houden met diervoederveiligheid. Door verschillende oefeningen, cases en voorbeelden reflecteren ze op hun handelen en worden ze geïnspireerd om bewust bij te dragen aan de diervoederveiligheidscultuur van hun organisatie.

Van theorie naar actie

De reeks laat deelnemers stap voor stap kennis maken met diervoederveiligheidscultuur.

  • In microlearning 1 & 2 leert de deelnemer wat het belang is van diervoederveiligheid en wat veelvoorkomende gevaren zijn.
  • In modules 3 tot en met 5 leert de deelnemer hoe diervoederveiligheid in organisaties eruit ziet. Hoe een diervoederveiligheidscultuur wordt gemanaged en wie welke rol op zich neemt binnen een organisatie.
  • Microlearning 6 gaat in op het voorkomen en herkennen van fraude.
  • De reeks sluit af met een module waarin de deelnemer een persoonlijk doel en een actie kiest waarmee hij bijdraagt aan diervoederveiligheid binnen zijn organisatie.

Deze reeks microlearning modules is ontwikkeld in samenwerking met het CKP van de GMP+ Academy. Diervoederexperts van grote namen uit de industrie (AB Agri, De Heus, Trouw Nutrition en Veravis) bundelen hun kennis en ervaring om zo informatie over een diervoederveiligheidscultuur te kunnen delen met de wereld.

Lees ook: Derde microlearning GMP+ Academy online  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback