Ga naar hoofdinhoud

Dairy Academy A-ware verlengt samenwerking met ForFarmers

COO Royal A-ware Klaas de Jong, Marketing Manager Herkauwers ForFarmers Robert Meijer, Manager Dairy Academy Royal A-ware Anneke Jorritsma-van der Zijl.

Dairy Academy, het kennisplatform voor melkveehouders van Royal A-ware, verlengt de samenwerking met ForFarmers. Beide partners hebben hiervoor een contract getekend voor de komende vijf jaar.

De A-ware Dairy Academy werd opgericht in 2014. ForFarmers is vanaf het begin partner van het kennisinstituut voor melkveehouders van het zuivelconcern. COO Royal A-ware Klaas de Jong: “De specialisten van ForFarmers zijn zeer betrokken bij onze melkveehouders om het best mogelijke resultaat te behalen. Wij zijn trots dat we het partnership voortzetten. Dat betekent dat we kennis over en weer blijven delen en samen optrekken voor een sterke en financieel gezonde melkveesector.”

Kennisuitwisseling

De kwaliteit van het rantsoen, de jongveeopfok, de transitieperiode en de ruwvoerproductie zijn de vier belangrijke pijlers van de totaalaanpak van ForFarmers. Robert Meijer, Marketing Manager Herkauwers bij ForFarmers: “Door de verlenging van ons partnership behouden we een nauwe verbinding met melkveehouders van Royal A-ware. We blijven in gesprek over alles wat komt kijken bij het behalen van een beter rendement, een gezondere veestapel en hogere efficiëntie.”

Optimalisatie

Manager Dairy Academy Anneke Jorritsma-van der Zijl is blij met de continuering van de samenwerking. “Dankzij de inbreng van de specialisten van ForFarmers kunnen wij blijven inspelen op actuele, uiteenlopende cases die spelen op het melkveebedrijf. Denk aan het optimaliseren van transitiemanagement, het voorkomen van klauwproblemen of de wens om meer eiwit van eigen land te halen.”

Partners

Dairy Academy is onderdeel van Royal A-ware en helpt met acht partners de aangesloten melkveehouders het melkveebedrijf toekomstbestendig en duurzaam in te richten. Naast ForFarmers zijn Semex, Bles Dairies, BP, Denkavit, Rabobank, GEA en SCCL betrokken bij dit initiatief.

Lees ook: Nieuwe strategie ForFarmers ‘Build to grow’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback