Ga naar hoofdinhoud

De Heus neemt Feijen Diervoeders over

Feijen Diervoeders in Dalfsen is overgenomen door De Heus.

Feijen Diervoeders komt in handen van De Heus. Daarover hebben beide partijen vorige week een akkoord bereikt. De overname past in de groeiambities van familiebedrijf Koninklijke De Heus.

Feijen

Met de vestiging in Dalfsen heeft Feijen een sterke regionale positie in het oosten van het land. De productiecapaciteit bedraagt 85.000 ton. Daarvan is 35 procent rundveevoeders. Het grootste deel van de productie betreft varkensvoeders (65 procent).

Familiebedrijven

Sinds hun oprichting zijn beide bedrijven krachtige en ondernemersgerichte familiebedrijven. Beide bedrijven hebben sterke overeenkomsten in de wijze waarop zij klanten benaderen, ondersteunen en adviseren. Het streven naar een hoogstaande productkwaliteit en uitstekend serviceniveau zijn hierin leidende principes. Veel gemeenschappelijke familie- en bedrijfswaarden verbinden de bedrijven.

Groei

De Heus is ingenomen met Feijen als nieuwe partner. De Heus is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De negen fabrieken van De Heus zitten bijna aan het maximale van hun capaciteit. De Heus heeft veel vertrouwen in de toekomst en heeft de ambitie om deze vooruitgang vast te houden. Hiervoor investeert zij in verdere uitbreiding van haar eigen fabrieken.

Flexibiliteit

De productielocatie in Dalfsen maakt verdere groei mogelijk. De productielocatie van Feijen biedt bovendien extra flexibiliteit in productiemogelijkheden, waardoor De Heus ook beter kan inspelen op de groeiende behoefte aan verschillende ketenconcepten.

Leestip: ‘Wij zijn nog lang niet klaar met voer maken’ (De Molenaar nr. 17, 2009: Feijen introduceert nieuwe huisstijl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback