Ga naar hoofdinhoud

Derde microlearning GMP+ Academy online  

Foto: GMP+

Het Collective Knowledge Program (CKP) ontwikkelt een serie van zeven microlearning modules over feed safety culture. De derde microlearning, met als thema ‘feed safety culture for managers’ is sinds 26 september te vinden op de GMP+ Academy.

Een microlearning module deelt op een laagdrempelige manier basiskennis over diervoederveiligheid. Bedrijven kunnen ze gebruiken als opfriscursus voor personeel of als training voor (nieuwe) medewerkers. De modules duren niet langer dan tien minuten, kunnen op elk moment en plaats worden gevolgd en bevatten veel praktische voorbeelden.

Feed safety culture

Het belangrijkste doel van de serie is bewustwording. Deelnemers leren wat het betekent om rekening te houden met diervoederveiligheid. Door verschillende oefeningen, cases en voorbeelden reflecteren ze op hun handelen en worden ze geïnspireerd om bewust bij te dragen aan de feed safety culture van hun organisatie.

Managers

De eerste microlearning liet de impact van feed safety zien, de tweede beschreef veelvoorkomende gevaren voor feed safety. De derde microlearning module is bedoeld voor alle managers die werkzaam zijn in de diervoederindustrie. Ze leren wat de randvoorwaarden zijn voor een feed safety culture en hoe ze zelf kunnen bijdragen aan het realiseren van die voorwaarden.

Ook leren ze hoe ze om kunnen gaan met de meest voorkomende valkuilen bij het managen van diervoederveiligheid. De microlearning module is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools.

Samenwerking

Deze reeks microlearning modules wordt ontwikkeld in samenwerking met het CKP van de GMP+ Academy. Diervoederexperts van grote namen uit de industrie (AB Agri, De Heus, Trouw Nutrition en Veravis) bundelen hun kennis en ervaring om zo informatie over feed safety culture te kunnen delen met de wereld.

Lees ook: GMP+ Academy breidt content uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback