Ga naar hoofdinhoud

Diamond V opent nieuwe fabriek

De tweede fabriek van Diamond V wordt op dinsdag 15 september officieel geopend. Chet Culver, gouverneur van Iowa en Kay Holloran, burgemeester van Cedar Rapids, snijden tijdens de ceremonie het lint door. Met het nieuwe gebouw wil Diamond V haar klanten een betere dienst verlenen en gelijke tred houden met de groeiende vraag, zowel in de VS als over de hele wereld.

Met de nieuwe faciliteit wil de onderneming voldoen aan de snel groeiende vraag naar farmaceutische producten en het vermogen om vernieuwingen op de markt te brengen handhaven.

Kwaliteitscontrole is cruciaal voor Diamond V. De nieuwe faciliteit is gebouwd met Current Good Manufacturing Practices (cGMP's) in het achterhoofd, inspelend op de nieuwste technologie om product consistentie, automatisering en controle te verbeteren. Zo is de nieuwe fabriek uitgerust met automatische controlesystemen om binnenkomende grondstoffen te controleren, hoge kwaliteit droogsystemen en de DiaMatrix Technology TM voor product consistentie van partij tot partij

"De voltooiing van deze tweede fabriek toont onze betrokkenheid en leiderschap aan de industrie ", verklaarde John Bloomhall, Diamond V voorzitter en CEO. "Woorden kunnen de waardering niet uitdrukken die we voelen voor onze medewerkers, leveranciers, partners en het belangrijkste, onze klanten".

Diamond V wordt in de veevoederindustrie erkend als een innovatief, wetenschappelijk en gemotiveerde grondstoffenleverancier. De producten worden gebruikt om de spijsvertering en voeding te optimaliseren op het gebied van gezondheid, productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback