Ga naar hoofdinhoud

Drie genomineerden Bedrijfsadviseur van het jaar

De genomineerden voor de Agrivaknet-verkiezing ‘Bedrijfsadviseur van het jaar' zijn bekend. Uit de inzendingen zijn drie genomineerden gekozen: Albert Snoei van De Samenwerking, Chris Opschoor van Topigs en Ben Spreeuwenberg van Roba Advies.

Onderscheid

Alledrie zijn voorgedragen door Agrivaknet-leden. De inzenders hebben de kandidaten voorgedragen omdat zij zich nadrukkelijk onderscheiden hebben door hun leergierige houding en een duidelijke ontwikkeling in hun persoonlijkheid en professionele houding. Kandidaat, organisatie en klanten profiteren van deze ontwikkeling. Op basis hiervan heeft de stuurgroep Communicatie van Agrivaknet drie genomineerden gekozen. Eén van hen zal de titel overnemen van Michiel Scherders, bedrijfsadviseur van het jaar 2009. Nu ligt de beslissing in handen van een jury onder leiding van Bert Philipsen, projectleider bij Wageningen UR Livestock Research. De jury kiest uit de genomineerden de winnaar van de titel Bedrijfsadviseur van het jaar. De winnaar wordt tijdens de Agrivaknet-conferentie op woensdag 2 februari 2011 bekendgemaakt.

Koploper

Jaarlijks organiseert Agrivaknet de verkiezing van de bedrijfsadviseur van het jaar. De verkiezing is opgezet om het vak van bedrijfsadviseur meer in de schijnwerpers te zetten. De adviseur van 2010 is een koploper, iemand die zich duidelijk heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren. Aangezien stilstand achteruitgang betekent, is de agrarische sector gebaat bij adviseurs die niet stilstaan, maar zich blijven ontwikkelen. Gezocht is dan ook naar bedrijfsadviseurs die hebben laten zien dat ze zich hebben ontwikkeld qua persoonlijkheid, werkwijze, behaalde resultaten en succes hebben afgedwongen. Deze ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. De organisatie waarin de bedrijfsadviseur werkzaam is, heeft profijt van de doorgemaakte ontwikkeling en de klanten van deze bedrijfsadviseur profiteren diens groei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback