Ga naar hoofdinhoud

Duitse mengvoederfabrikant kiest holistische voerbenadering

In het licht van de uitdagingen waarmee de landbouw heeft te maken, wordt diervoeding steeds belangrijker, zegt Heinrich Kleine Klausing.

Deutsche Tiernahrung Cremer – beter bekend onder de naam van zijn belangrijkste voedermerk Deuka − hanteert in zijn werkwijze een holistische benadering: moderne leveringsconcepten op maat van bestaande behoeften, gebaseerd op speciaal bewerkte mengvoerbestanddelen die per bedrijf worden gebruikt.

“Om gezonde en tevreden dieren te krijgen, hebben boeren meer dan ooit behoefte aan een sterke partner in de mengvoerindustrie die hen deze op maat gemaakte voeroplossingen kan leveren”, zegt Dr. Heinrich Kleine Klausing, één van de managing directors van Deutsche Tiernahrung Cremer.

In De Molenaar 2, die verschijnt op vrijdag 29 januari, een reportage over dit bedrijf, waarin onder andere wordt stilgestaan bij de door dit bedrijf ontwikkelde Opticon-technologie. Een techniek die wordt gebruikt om de grondstoffen af te breken voor een betere vertering.

Benieuwd naar deze reportage? U leest het in De Molenaar. Nog geen abonnee? Bekijk de mogelijkheden van een (proef)abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback