Ga naar hoofdinhoud

Eurotier verplaatst naar 9-12 februari 2021

DLG, organisator van Eurotier, heeft besloten de beursdata te verschuiven naar volgend jaar. De nieuwe data zijn 9 – 12 februari 2021. Eurotier wordt dan zoals gebruikelijk gelijktijdig met EnergyDecentral gehouden.

De oorspronkelijke beursdata voor Eurotier en EnergyDecentral waren 17 tot 20 november 2020. Beursorganisator DLG ziet zich als gevolg van de aanhoudende onzekerheid over de gevolgen van de coronapandemie genoodzaakt de beurs te verplaatsen.

Status

“Gegeven de omstandigheden is het voor ons niet mogelijk om de beurs nu te organiseren op een zodanige manier die de internationale status van het evenement Eurotier recht aandoet”, aldus een DLG-woordvoerder. In overleg met de Raad van Advies van beide beurzen is derhalve besloten de evenementen te verschuiven naar volgend jaar.

Dialoog

“Het verplaatsen van de beurs was geen eenvoudig besluit”, vertelt DLG-directeur Reinhard Grandke. “Het internationale karakter van zowel de standhouders als de bezoekers maken Eurotier en EnergyDecentaal tot een wereldwijd ontmoetingspunt voor experts en beslissers. Met de huidige situatie rondom corona kunnen we niet garanderen dat we die internationale dialoog al in november kunnen bieden.”

Voorbereiding

Eurotier
Eurotier is verplaatst.

Met het uitstel hoopt DLG standhouders en bezoekers meer voorbereidingstijd te geven. Ook verwacht de organisatie dat er de komende periode meer duidelijkheid komt over de mogelijkheden voor internationaal reizen.  

Lees ook: Victam en VIV bundelen krachten ook in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback