Ga naar hoofdinhoud

FarmFood branchewinnaar bij Succesfactor

Farm Food is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Dierenvoeding branche. Farm Food heeft zich goed weten te onderscheiden door alleen producten te leveren die aan hun hoge standaarden voldoen. Farm Food’s motto is ‘Honden eerst!’. De Nominatiecommissie nomineert de onderneming daarom voor de Nationale Business Succes Award 2014.

Kwaliteit

Farm Food is een familiebedrijf in hondenvoeding. De onderneming maakt natuurlijke, verantwoorde producten zoals brokken, vers vlees en kauwkluiven. Het optimaal houden van de gezondheid van de hond staat bij Farm Food voorop, zelfs de verzorging van het gebit is een belangrijke focus. Farm Food zorgt ervoor dat de voedingswaardes van hun producten goed in balans zijn. Om er voor te zorgen dat de ingrediënten niet beschadigd raken, worden bijvoorbeeld de hondenbrokken geperst onder een lage temperatuur. Farm Food zorgt ervoor dat de voeding ruimschoots voldoet aan de Nutrient Requirements of Dogs van het committee on Animal Nutrition. De producten bevatten dan ook géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur-, en smaakstoffen. Bovendien worden aan alle grondstoffen die in de onderneming zijn verwerkt dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Dit maakt Farm Food een hoogwaardig bedrijf dat bewust is van hun product.

Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. De missie van de Nationale Business Succes Award is het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

 TV

De huidige editie van Nationale Business Succes Award,  inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor,  is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot eind 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback