Ga naar hoofdinhoud

Food Valley Award 2011

De stichting Food Valley start de zoektocht naar de innovatie met meerwaarde voor de agri- en foodsector. Hiertoe roepen ze bedrijven op met inschrijvingen en voordrachten voor de Food Valley Award 2011 te komen.

Winnaar

De winnaar van de Food Valley Award 2011 ontvangt een kunstwerk van Olav Slingerland, een certificaat, een promotiefilm van de innovatie, en een 2-jarig gouden lidmaatschap van de Food Valley Society. Dit jaar zal de prijs voor de zevende keer worden uitgereikt.

De stichting

De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agri- en foodsector door ondernemerschap en kennis bij elkaar te brengen. Jaarlijks reikt de stichting, onder veel media-aandacht, de Food Valley Award uit aan het meest onderscheidende initiatief op voedings(gerelateerd) gebied. De winnaar onderscheidt zich op het gebied van innovatie, samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Inzendingen

Inzendingen dienen 7 mei te zijn ontvangen door de stichting Food Valley. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Food Valley Expo op 13 oktober in CineMec in Ede.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback