Ga naar hoofdinhoud

ForFarmers Hendrix lanceert Forza FeetFit Scan

ForFarmers Hendrix lanceert binnen Forza, de voedingsaanpak voor vleeskuikens, een nieuwe managementtool: de Forza FeetFit Scan. Met deze scan analyseert de accountmanager de bedrijfsvoering op zes essentiële onderdelen. De uitkomst is een advies op maat waarmee vleeskuikenhouders hun bedrijfsresultaat en de voetzoolscores kunnen verbeteren.

Voetzoolscore

Een goede voetzoolscore is belangrijk voor het welzijn van de kuikens en voor een goed rendement. Goed management en de juiste voeding vormen de basis voor een goede score. Om dit te kunnen borgen en om verbeteringen aan te tonen, is de Forza FeetFit Scan ontwikkeld. Deze scan is geen ingewikkeld verhaal, maar een heldere rekensom die op de achterkant van een bierviltje past.

Werking

De Forza FeetFit Scan checkt zes onderdelen van de bedrijfsvoering die samen van invloed zijn op het bedrijfsresultaat en de voetzoolscore: algemeen, strooisel, water, voer, klimaat en management. Deze check gebeurt aan de hand van een vragenlijst. Alle vragen hebben een bepaalde wegingsfactor wat, na de beantwoording van al deze vragen, een totaalscore oplevert. Daarnaast geeft de Forza FeetFit Scan per onderdeel verbeterpunten aan. Aan de handdaarvan geeft de adviseur van ForFarmers Hendrix een advies op maat en bespreekt hij met vleeskuikenhouder de daaruit voortvloeiende acties. “Zo kunnen ondernemers gericht werken aan een voorspelbaar topresultaat met werkplezier. Want daar staat de voedingsaanpak voor vleeskuikens Forza voor”, verklaart ForFarmers Hendrix.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback