Ga naar hoofdinhoud

ForFarmers wint wederom gouden FD Gazelle

ForFarmers is voor het derde jaar op rij winnaar geworden van de gouden FD Gazelle, een award voor grote bedrijven in de provincie Gelderland. De gouden FD Gazelle wordt toegekend aan het snelst groeiende bedrijf.

Grote bedrijven

ForFarmers is er trots op dat haar ambitie om te groeien voor het derde jaar op rij wordt gewaardeerd met goud. Met een omzetgroei van 225 procent over 2009 is ForFarmers weer het snelst groeiende bedrijf van de provincie Gelderland in de categorie grote bedrijven.

Waardering

Algemeen directeur Bert-Jan Ruumpol ziet de prijs vooral als een waardering voor het gevoerde beleid. "We willen niet alleen groeien om het groter worden, we willen groeien om beter te presteren, om het beste product tegen een scherpe prijs aan onze klanten aan te bieden. Daarom kiezen wij voor ‘beter groeien' in plaats van ‘groter groeien'. Met daarbij volop aandacht voor duurzaam ondernemerschap. De ondernemers in de primaire agrarische sector hebben namelijk behoefte aan partners die hen steeds meer te bieden hebben, rendement kunnen leveren en daarom de vleugels steeds verder uitslaan. ForFarmers is een onderneming met ambitie."

Beloning

Daarnaast ziet Ruumpol de prijs als een beloning voor de inzet van alle medewerkers van ForFarmers. "Alleen met een team van zeer gemotiveerde medewerkers kunnen we invulling geven aan onze missie: het leveren van rendement aan onze klanten, de Boeren met Ambitie."

Awards

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door ‘het financieele dagblad' uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven per provincie, waarbij gekeken wordt naar drie verschillende omzetklassen. Als criteria voor de prijs gelden een omzetgroei (in euro's) van twintig procent of meer in de jaren 2007 tot en met 2009 én een positief bedrijfsresultaat over het laatste jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback