Ga naar hoofdinhoud

Goedkeuring fusie De Samenwerking en ABZ Diervoeding

De ledenraden van ABZ Diervoeding en De Samenwerking stemden in met de fusie.

De ledenraden van De Samenwerking en ABZ Diervoeding stemden op 22 december in met de fusie van beide coöperaties. Beide ledenraden gingen in ruime meerderheid akkoord.

Instemming

“Deze instemming geeft aan dat er veel draagvlak is voor de nieuwe coöperatie”, aldus De Samenwerking. Ruim 95 procent van de ledenraad van de Zuid-Hollandse coöperatie ging akkoord met de fusie. Ook de leden van de coöperatie ABZ Diervoeding stemden in ruime meerderheid in, meldt de organisatie met de hoofdvestiging in Nijkerk. “Samen staan we sterk”, concluderen de fusiepartners.

ABZ De Samenwerking

De nieuwe coöperatie gaat vanaf 1 januari van start en draagt de naam ABZ De Samenwerking. “Met ingang van het nieuwe jaar wordt gewerkt aan de integratie van onze twee bedrijven”, aldus ABZ Diervoeding.

Regionaal

Beide bedrijven blijven zich inzetten voor regionale klantadvisering. “Dat staat bij ons centraal.” Volgens de fusiepartners verandert er voor de klanten niet veel. “Uitgangspunt is en blijft het leveren van het meest geschikte voer met een maximaal rendement voor de klanten”, aldus de ondernemingen. “De dienstverlening vanuit beide organisaties blijft hetzelfde.”

Leestip: ABZ Diervoeding en De Samenwerking samen verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback