Ga naar hoofdinhoud

Hartong Trofee voor Mahle en Pomp NL Plein

De Hartong Trofee voor beste beursstand op de vakbeurs Industrial Processing, 5 tot en met 8 oktober in Jaarbeurs Utrecht en onderdeel van de Industriële Week, is gewonnen door Mahle en Pomp NL Plein.

Pomp NL Plein

Mahle, gespecialiseerd in industrial filtration, laat volgens de jury zien dat door de juiste inrichting van een kleine stand maximaal resultaat kan worden behaald. Het Pomp NL Plein is een uniek samenwerkingsverband van tien leveranciers van pompen en pompsystemen. Juryvoorzitter Herman van Belkom, live commmunicatiestrateeg, vindt dat beide winnaars op een speciale manier hun beursbeleving voor zichzelf en bezoeker vergroten. "Mahle bewijst dat ze door de juiste manier van kleurgebruik, presentatie en standbemanning met een kleinere stand het beste uit hun beursbezoek kunnen halen. Het bedrijf en de stand is jong, dynamisch, fris en straalt een drive uit. Het Pomp NL Plein, georganiseerd door het vakblad Pomp NL, laat voor de zevende keer zien dat samenwerking tussen dezelfde leveranciers niet verkeerd hoeft uit te pakken. Ze durven te delen. Wat zij neerzetten is volgens de jury de toekomst voor beurzen."

Mahle 

Nil van Steeg van Mahle is er trots op dat ze dit met een jong team heeft bereikt. "Mahle staat voor perfectie, precisie en passie en het winnen van de Hartong Trofee bevestigt dat we dit ook uitstralen.

Hartong Trofee

De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo en Bulk Vereniging en wordt al sinds 1978 uitgereikt. De trofee is genoemd naar wijlen de heer F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

Industrial Processing

Industrial Processing is dé grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. Veel professionals uit met name de (dier)voeding, farma en chemie weten deze beurs dan ook te vinden. Komende editie staat Industrial Processing voor het eerst direct naast Macropak. Direct bij binnenkomst van Industrial Processing zullen bezoekers de wereld van procesapparatuur, -engineering en -automatisering op unieke wijze beleven. Het centrale pad leidt bezoekers vervolgens als vanzelf over de beurzen Industrial Processing en Macropak en langs alle sectoren.

Industriële Week 2010

Van 5 tot en met 8 oktober vinden tijdens de Industriële Week 2010 in Jaarbeurs Utrecht vier toonaangevende vakbeurzen voor de industrie plaats: Aandrijftechniek, Industrial Processing, Industry & Automation en Macropak. Met een toegangskaart voor één van de beurzen kunnen ook de drie andere beurzen van de Industriële Week worden bezocht. De Industriële Week wordt voor het eerst georganiseerd onder één overkoepelend thema ‘Fit for the Future, we know how!'. Dit thema toont aan dat de Industriële Week klaar is voor de toekomst. Centraal staan de vijf subthema's energie, milieu, partnership, innovatie en veiligheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback