Ga naar hoofdinhoud

Hoogste klanttevredenheid bij ForFarmers

De klanttevredenheid bij ForFarmers is met 99,5% het allerhoogst. Dit blijkt uit onderzoek van AgriDirect naar switchgedrag van varkenshouders. Het onderzoek is uitgevoerd bij 2.850 professionele varkenshouders.

ForFarmers steekt met kop en schouders uit boven andere voerleveranciers op het gebied van klanttevredenheid. 99,5% van de klanten van ForFarmers is tevreden volgens AgriDirect. Hiermee stijgt de tevredenheid met 2,1% ten opzichte van 2008. Alle overige voerleveranciers scoren slechter dan ForFarmers. De klantentrouw ligt er tot ruim 7% lager.

Uiteindelijk uit zich deze hoge klanttevredenheid in een groot marktaandeel binnen de varkenshouderij. ForFarmers is met 16,7% marktaandeel marktleider bij de fokzeugenbedrijven en volgt met 14,1% marktaandeel bij vleesvarkensbedrijven Cehave op de voet. Het marktaandeel van ForFarmers bij vleesvarkenshouders steeg in 2009 met 1,1%. Dit is de hoogste stijging vergeleken met andere voerleveranciers.

"ForFarmers heeft weinig klanten verloren en een paar procent meer klanten gewonnen. Zij hebben de meest loyale klantenkring", vermeldt AgriDirect. De leverancierstrouw ligt bij ForFarmers met 93,7% het allerhoogst. Het is de enige mengvoerleverancier waarbij de klantentrouw in 2009 steeg ten opzichte van 2008. Bij alle andere leveranciers daalde de klantentrouw. Een klant is volgens AgriDirect trouw als hij op dit moment klant is van dezelfde voerleverancier als vorig jaar.

De hoge klantentrouw en groei in marktaandeel zijn te verklaren door de uitstekende resultaten die varkenshouders behalen met de door ForFarmers geleverde producten. ForFarmers werkt continu aan het leveren van hoogwaardige voeders met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en investeert volop in opleiding en kennis van haar medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback