Ga naar hoofdinhoud

Internationale workshop voertechnologie

Op donderdag 18 november 2010 organiseert het Onderzoeksinstituut van Voertechnologie een internationale workshop over de huidige onderzoeksonderwerpen van voertechnologie. De workshop is een aansluiting op EuroTier van 16 tot en met 19 november in Hannover.

Workshop

Tijdens de workshop zullen onderzoekers van het International Research Association of Feed Technology (IFF) actuele onderwerpen over de productie van voeders en resultaten van huidige onderzoeksprojecten ter discussie stellen. De workshop gaat onder andere in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voerproductie en technologie. Deelnemers aan de workshop hebben de mogelijkheid om meer te leren over de huidige onderzoeksonderwerpen en het specifieke onderzoekswerk van het instituut, stelt de organisatie. Daarnaast biedt de workshop goede mogelijkheden voor netwerken en het uitwisselen van ideeën.

Informatie workshop

De workshop wordt gehouden op het IFF in Braunschweig. Deelnemers kunnen zich voor 11 november registreren. De toegangsprijs bedraagt 200 euro per persoon, inclusief documentatiemateriaal, drankjes en lunch. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback