Ga naar hoofdinhoud

Jubilerend Arvesta presenteert tijdelijk nieuw logo

Foto: Arvesta

Arvesta heeft vanwege het feit dat ze dit jaar 120 jaar bestaan een nieuw tijdelijk feestlogo in gebruik genomen. Het logo wordt heel 2021 gebruikt.

Wat op 19 januari 1901 begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler in de land- en tuinbouwsector, niet alleen in België maar ook internationaal.

Volgens Arvesta-directeur Eric Lauwers, is de reden van bestaan in die 120 jaar altijd dezelfde gebleven: “We staan bij Arvesta elke dag op om het boerenrendement te verhogen. Dat was 120 jaar geleden zo, en dat is vandaag nog steeds waar we volop naar streven.”

Anno 2021 is Arvesta naar eigen zeggen de grootste Belgische fullservice-partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. “We zijn niet alleen marktleider in België, maar breiden ook ons aantal buitenlandse vestigingen in snel tempo uit”, zegt Lauwers.

Overnames

“Zo namen we het afgelopen jaar de Nederlandse specialist in voederadditieven, Palital, over. We kijken vooral uit naar een mooie toekomst voor ons bedrijf waarin we verder blijven groeien en dit met duurzame innovaties”, besluit Lauwers.

Foto: Arvesta

Lees ook: Arvesta breidt participatie Palital uit naar volledige overname

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback