Ga naar hoofdinhoud

Meer werkplezier bij personeel Denkavit

Premium
Na de technologietraining, bedachten medewerkers in duo’s een verbeteropdracht. Bijvoorbeeld om de pelletkwaliteit te verbeteren, energie te besparen of de capaciteit te verhogen.

Om het kennisniveau van medewerkers verder te verhogen, volgde een deel van de Denkavit-medewerkers onlangs een technologietraining. De training is het startpunt van een traject waarbij kennisontwikkeling en procesverbetering centraal staan. “Mooie bijkomstigheid is dat de trainingen tegelijkertijd zorgen voor meer werkplezier”, merkt Manager Operations & QHSE François van Hal.

Premium artikel

Deze informatie is alleen toegankelijk voor abonnees. Bekijk op demolenaar.nl/abonneren welk type abonnement toegang geeft tot welke informatie.

Wilt u toegang tot deze informatie, maar bent u nog geen abonnee?

Neem dan nu een abonnement!

Een jaarabonnement De Molenaar Compleet biedt u:

  • 17 keer per jaar De Molenaar op de mat;
  • PLUS: het eerste jaar 20% introductiekorting;
  • PLUS: regelmatig een aan uw werkgebied gerelateerde extra uitgave, zoals Stofbestrijding en Bestelauto;
  • PLUS: 12 maanden lang toegang tot de digitale versie van vakblad De Molenaar met daarin 4 x per jaar ook het katern Petfood Magazine;
  • PLUS: iedere week 1 à 2 edities van de digitale nieuwsbrief van De Molenaar met daarin de laatste nieuwtjes uit de branche.

Liever een abonnement De Molenaar Digitaal? Ook dan krijgt u toegang tot het complete online archief van alle sinds 2008 verschenen edities van De Molenaar. Alleen interesse in de achtergronden en verdiepende informatie op deze website? Dan volstaat De Molenaar Premium. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback