Ga naar hoofdinhoud

Michiel Scherders Bedrijfsadviseur van het jaar

Michiel Scherders werd bedrijfsadviseur van het jaar 2011

Voervoorlichter Michiel Scherders (Cehave Landbouwbelang) is verkozen tot Bedrijfsadviseur van het jaar 2009. Hij kreeg daarvoor een bronzen beeld 'Verbindt mensen' en een oorkonde tijdens de Agrivaknet-bijeenkomst op 3 februari.

Volgens juryvoorzitter Bert Philipsen (WUR) is Scherder zakelijk en sociaal. "En ondanks zijn jonge leeftijd, hij is nog maar 24 jaar, is hij een echte klantenbinder." Ook over zijn gedrevenheid was de jury goed te spreken. "Hij is een bevlogen adviseur die meer doet dan alleen het advieswerk."
Scherder zelf toonde zich blij verrast door zijn uitverkiezing. "Dit had ik echt niet verwacht. In vergelijking met de andere twee kandidaten heb ik veel minder ervaring en me dus minder kunnen bewijzen in het vak." De jonge voorlichter heeft volgens zijn direct leidinggevende bij Cehave Landbouwbelang alles in zich om een geweldige voervoorlichter te worden. Het concern is dan ook trots op de benoeming van zijn medewerkers tot bedrijfsvoorlichter van het jaar. "De tweede in drie jaar, dat is best iets om trots op te zijn."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback