Ga naar hoofdinhoud

Nabetaling voor leden Brameco

Mengvoercoöperatie Brameco•Zon Voeders uit Eindhoven kijkt tevreden terug op de eerste helft van 2010. In de eerste helft van 2010 werd 108.000 ton mengvoer geproduceerd. Een stijging van 8 procent ten opzichte van het eerste halfjaar van 2009.

Oorzaak

Deze stijging is het gevolg van groei in alle sectoren. Een zeer goed resultaat aangezien de mengvoerproductie landelijk op een lichte krimp afstevent.

Klanten

De klanten van Brameco•Zon profiteren mee van het goede resultaat van de coöperatie. Vandaar dat er besloten is voor de eerste zes maanden van 2010 een prijscorrectie uit te keren van 4 euro per ton afgenomen mengvoer exclusief BTW. Voor de tweede helft van 2010 verwacht Brameco•Zon wederom groei van omzet en financieel resultaat.

Brameco-Zon

Brameco-Zon is een middelgrote diervoedercoöperatie en behoort tot de 15 grootste diervoederproducenten van Nederland. De kernactiviteiten bestaan uit het produceren en vermarkten van diervoeders voor de pluimvee-, de varkens- en de rundveesector. Daarnaast heeft Brameco?Zon belang in diverse deelnemingen, waaronder PreMervo, Broederij Lagerwey, Cebeco Meststoffen en Agrovision. Brameco?Zon heeft twee productielocaties in Eindhoven en in Udenhout. De afzet is grotendeels geconcentreerd in Brabant, Zeeland, Limburg en Gelderland. Hiernaast exploiteert Brameco?Zon drie Boerenbondwinkels in Udenhout, Moergestel en Middelbeers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback