Ga naar hoofdinhoud

Nieuw beeldmerk voor jubilerend Vitelia

Coöperatie Vitelia bestaat in 2021 honderd jaar. Voor het jubileumjaar is een speciaal beeldmerk ontwikkeld dat vanaf januari 2021 frequent in alle uitingen van Vitelia te zien is.

In november 1921 bundelden enkele boeren, gevestigd rondom Ysselsteyn, hun krachten omdat zij al snel de voordelen van samenwerken inzagen. Vitelia heeft in haar historie dat moment gemarkeerd als de oorsprong van de huidige agrarische coöperatie, met als motto ‘vóór en dóór de leden’. Samenwerken zit daarbij in het DNA.

In het verleden hebben een aantal fusies en samenwerkingen geleid tot het huidige sterke collectief, waar de leden van Vitelia al een eeuw op kunnen bouwen en vertrouwen.

Festiviteiten

Het jubileumjaar zal op verschillende momenten onder de aandacht worden gebracht. Hoogtepunt moet het grote feestweekend in juni worden, met onder andere een feestavond voor de leden.

In het voor- en najaar van 2021 worden enkele sportieve activiteiten georganiseerd. Zo kunnen liefhebbers deelnemen aan een wandeltocht en aan speciaal uitgezette fietstochten. Deelnemers kunnen tijdens deze evenementen ook een donatie doen aan een nog nader te bepalen goed doel.

Lees ook: Voerafzet Vitelia in 2019 gegroeid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback