Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe manier aanleveren voergegevens vanaf 2011

Leveranciers van voer voor staldieren moeten ieder jaar voergegevens bij Dienst Regelingen aanleveren. Dit gebeurde altijd via een cd-rom of diskette, maar gaat vanaf 2011 sneller. Er komen namelijk een webservice en een webformulier.

Webservice

Met de webservice worden gegevens rechtstreeks vanuit het bedrijfsmanagementsysteem verstuurd. Agrarisch ondernemers weten dan ook meteen of de gegevens correct bij Dienst Regelingen zijn geregistreerd. De gegevens zijn namelijk direct te bekijken in Mijn dossier op de website van Het LNV-Loket. Ook de afnemer van het voer kan in Mijn dossier de gegevens opvragen.

Webformulier

Ondernemers die geen bedrijfsmanagementsysteem hebben of dit systeem niet op tijd kunnen aanpassen, kunnen het webformulier gebruiken om voergegevens aan te leveren. De webservice en het webformulier staan vanaf 1 januari 2011 in Mijn dossier. Voerleveranciers ontvangen de inloggegevens voor Mijn dossier in de loop van dit jaar.

Systemen aanpassen

Bedrijfsmanagementsystemen moeten worden aangepast voor de webservice. Hiervoor zijn zogenaamde berichtenboeken met daarin de technische specificaties. Dienst Regelingen adviseert om op tijd met de aanpassing van het systeem te beginnen.

Meer informatie 

Meer informatie staat op de website van Het LNV-Loket in het dossier Diervoederleverancier. Hier staan ook de berichtenboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback