Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe partners in Azië voor GMP+

FIPAA en GetCertSure zijn nieuwe partners van GMP+ International in Azië. Onder leiding van vijf bedrijven op het gebied van toevoegingsmiddelen en voormengsels die actief zijn in Azië – Trouw Nutrition, Adisseo, Biomin (nu DSM), Dupont (nu IFF) en Orffa – zal FIPPA voortaan met één stem spreken voor de industrie van toevoegingsmiddelen en voormengsels in Azië.

FIPAA is opgericht om de samenwerking te bevorderen tussen bedrijven die betrokken zijn bij de productie van en handel in voederingrediënten en voormengsels op het gebied van gemeenschappelijke kwesties met betrekking tot regelgeving en beleid die van toepassing zijn op de diervoedingssector in Azië.

Bewustzijn over voederveiligheidskwesties creëren

“GMP+ International staat volledig achter de ambitie van FIPAA. Ons partnerschap is gericht op het creëren van bewustzijn over voederveiligheidskwesties en het bevorderen van voederveiligheidsborging en een voederveiligheidscultuur. Dit zal leiden tot bewustwording binnen de voederingrediënten- en voormengselsector en de mengvoedersector in de regio door gecombineerde en gezamenlijke inspanningen”, aldus Bram Schuit, commercieel directeur, GMP+.

GetCertSure

GetCertSure is een jong bedrijf, maar de persoon erachter heeft veel ervaring in GMP+ FSA, non-GMO en duurzaamheidsnormen. Eigenaar Tipong Narkmit besloot zijn activiteiten uit te breiden door zich te wagen aan advies- en opleidingsdiensten. “Ik geloof dat het delen van mijn kennis met bedrijven en individuen een grote impact heeft hier in Thailand en Zuidoost-Azië op het gebied van het creëren van bewustzijn en het implementeren van managementsystemen voor voederveiligheid. In die zin kunnen we samen groeien.”

GetCertSure is een GMP+ geregistreerd consultant en geregistreerd trainer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback