Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website KSE Process Technology

KSE Process Technology lanceert een nieuwe website. Het vertrouwde www.kse.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp en maakt gebruik van innovatieve digitale technologie. Op deze gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers alles vinden over de producten en diensten, de bereikbaarheid, vacatures en nog veel meer. De website is ontworpen op basis van een nieuw ontwikkeld hightech platform met tien keer zoveel beelden en volledig nieuwe en herschreven content, een belangrijk kanaal voor KSE om huidige en potentiële klanten te bereiken.

Duidelijk

Marijke Vreugdenhil, PR Manager bij KSE: “Gepersonaliseerde informatie, in combinatie met krachtige, mediageschikte productinformatie, is de sleutel tot klantgerichtheid. De basis is onze intuïtieve navigatie, waarmee klanten op een aangename en duidelijke manier hun product kunnen vinden.”
Naast de nieuwe en verbeterde content en technologie voor nog meer gebruikersgemak en snelheid, is ook het ontwerp van de website vernieuwd. Het nieuwe ontwerp wordt gekenmerkt door een eenvoudige lay-out, geplaatst op een overwegend witte achtergrond met grote controle-elementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback