Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website voor effici

Beuker Vochtrijke Diervoeders heeft een nieuwe website gelanceerd om efficiënte diervoeding te stimuleren. De lancering van de website valt samen met de start van de Erwten Eiwit campagne. "Een goed alternatief voor TGC en soja", stelt Beuker.

Nieuwe website

Beuker Vochtrijke Diervoeders heeft 20 januari een nieuwe website. In de huidige markt is het efficiënt omgaan met producten en toepassingen de sleutel tot succes. De website biedt de rundvee- en varkenshoudesr actuele informatie, zoals nutriëntwaarden, toepassingen in de praktijk en nieuwe producten. De lancering van de website valt samen met de start van de Erwten Eiwit campagne.

Erwten Eiwit

Erwten Eiwit is vanaf eind januari beschikbaar en is in de huidige markt een goed alternatief voor TGC en soja, stelt Beuker. "Naast de scherpe prijsstelling bevat dit product een hoogwaardig aminozuurpatroon met een goede darmverteerbaarheid. Erwten Eiwit is een nevenstroom die ontstaat tijdens de zetmeelwinning uit erwten. Door de bewerking die het product ondergaat is het eiwit erg bestendig."

Voederwaardeprijs

In de rantsoenen is vaak een redelijk deel van het eiwit afkomstig uit sojaproducten, zoals sojabonen en sojaschroot. De eiwitverteerbaarheid van deze producten is goed en ligt rond de 80 á 85 procent en is daarom een hoog gewaardeerde grondstof. Op dit moment is de soja 110 procent van de voederwaardeprijs. Het volume TGC's is gelijk gebleven bij een stijgende vraag. "Erwten Eiwit is een aantrekkelijk kostprijsverlagend alternatief", aldus Erik Klaessens, verkoopleider van Beuker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief

 
Feedback